اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

افزایش دوباره قیمت گاز در اروپا

افزایش دوباره قیمت گاز در اروپا پس از اعلام گاز پروم مبنی بر توقف یک توربین دیگر در خط لوله نورد استریم ۱، قیمت گاز در اروپا افزایش یافت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 25
کد خبر: ۱۴۴۱۰۸

به گزارش راهبرد معاصر شرکت گازپروم روسیه امروز (دوشنبه) اعلام کرد یک توربین دیگر را در خط لوله نورد استریم ۱ به آلمان متوقف خواهد کرد و جریان گاز به معادل تنها یک پنجم ظرفیت حالت عادی کاهش خواهد یافت.

طبق اعلام خبرگزاری رویترز، گازپروم اعلام کرد طبق دستورات نظارتی و با توجه به وضعیت فنی موتور، عملیات یکی دیگر از توربین‌های گازی زیمنس را در ایستگاه کمپرسور «پورتووایا» متوقف می‌سازد. طبق اعلام گازپروم، از ساعت ۴ به وقت گرینویچ در روز چهارشنبه میزان گاز به ۳۳ میلیون متر مکعب در روز کاهش خواهد یافت که این رقم، تنها نیمی از جریان جاری گاز محسوب می‌شود.

در همین حال شبکه آر تی گزارش داد پس از اعلام شرکت گازپروم مبنی بر توقف یک توربین دیگر در خط لوله «نورد استریم ۱»، قیمت گاز در اروپا در معاملات امروز (دوشنبه) به میزان ۸ درصد افزایش یافت و به سطح ۱۸۵۰ دلار برای هر هزار متر مکعب گاز رسید.
سیاستمداران اروپایی بار‌ها هشدار داده اند روسیه می‌تواند جریان گاز را در زمستان امسال قطع کند؛ اقدامی که سبب سوق دادن آلمان بسوی رکود خواهد شد و سبب می‌شود تا قیمت‌ها برای مصرف کنندگان که همین حالا نیز با قیمت‌های بالای غذا و انرژی دست و پنجه نرم می‌کنند، بالاتر برود.

آلمان هفته گذشته مجبور شد تا به شرکت «یونیپر» - بزرگترین شرکت واردات گاز از روسیه – کمک مالی کند. پیش از این ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به غرب هشدار داده بود ادامه تحریم‌ها خطر افزایش فاجعه بار قیمت انرژی را برای مصرف کنندگان در جهان ایجاد می‌کند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار